skoljobb.se

Lärare 6-9 i franska och engelska

Företag Forshaga Kommun
Regioner
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Lärare 6-9 i franska och engelska

Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag!

Som barnkommun vill vi att alla barn och ungdomar ska ha en god miljö för lärande där de känner sig trygga och ges möjlighet att nå goda resultat.

Beskrivning
Dejeskolans vision är att vi är en skola för alla elever, där alla ges möjlighet att lyckas.

Vi vill vara en skola där elever och vuxna lär tillsammans hela tiden. Som lärare är du en viktig del i arbetet mot visionen. Vi strävar efter goda resultat och vet att de uppnås genom samarbete och goda relationer. Dejeskolan är en F-9 skola och har förutom grundskola även fritidshem, grundsärskola med träningsskola och förberedelseklasser.

Arbetsuppgifter
Undervisning i franska och engelska. Om du har ändra ämnesbehörigheter kan även undervisning i dessa bli aktuellt. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra ämneslärare för årskurs 7-9, tillsammans planerar och utvecklar ni verksamheten utifrån våra styrdokument. Du har ett särskilt ansvar för planering, utvärdering och övrig dokumentation för dina ämnen. Det ingår även ett mentorskap i tjänsten.

Kvalifikationer
Lärarexamen och legitimation mot grundskolans senare år med behörighet i franska och engelska. Behörighet i svenska och kompetens inom digitalisering är meriterande. Du ska kunna motivera eleverna till lusten att lära och lusten att vilja lyckas. Du är trygg i din yrkesroll med ett tydligt ledarskap i och utanför klassrummet. Vi förutsätter att du är väl förtrogen med skolans grundläggande värderingar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kolleger. Du har god förmåga att samverka och samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning på heltid.

Vänta inte med att skicka din ansökan då intervjuer kommer ske löpande, tillsättning av tjänsten kan komma att ske under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare 6-9 i franska och engelska

Forshaga Kommun