skoljobb.se

Lärare 6-9 i Hkk/annat ämne (gärna Idh el Ma)

Ansök nu

Lärare 6-9 i Hkk/annat ämne (gärna Idh el Ma)

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Norra Fäladen är ett bostadsområde som sjuder av liv och präglas av en stor barn- och ungdomsverksamhet. Det finns ett aktivt kulturliv, fantastiska naturområden, fritidsgård, föreningar och en mångfald av förskolor och skolor.

Fäladsgården är en 6-9-skola med cirka 400 elever. Skolan har en internationell prägel och arbetar med multimedia som naturligt verktyg, alla elever i åk 7-9 har egen dator. Skolans profil är kultur och i alla klasser går elever med kulturinriktning som eget val.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i ett positivt, kreativt och utmanande gäng där skolutveckling ingår som naturlig del enligt Lgr11 och skollagen. Skolans vision är att all verksamhet ska genomsyras av kunskap, kreativitet och samarbete och syfta till utveckla Framtidens kompetenser. Vi strävar efter att elevuppgifterna ska vara verklighetsförankrade ("På riktigt")
utanför skolan. Fäladsgården samarbetar med flera olika företag, organisationer och länder för att ge stimulans och motivation både till lärare och elever. Skolan använder digitala
verktyg i all skolvardag sedan flera år och multimediavana krävs också, helst med hjälp av Mac OS.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation krävs i hem- och konsumentkunskap och eventuellt annat ämne.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Sysselsättningsgrad: 100 %
Ange löneanspråk i ansökan

Vi kommer att hålla intervjuer fortlöpande
så lämna in din ansökan så fort du bestämt dig!

Dela detta jobb

Lärare 6-9 i Hkk/annat ämne (gärna Idh el Ma)

Lunds kommun