skoljobb.se

Lärare 7-9 Ma/NO

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb 
Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik och NO på en skola med framtidstro. I din roll som pedagog ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt. Du skapar miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du kommer att ha kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal samt externa samarbetspartners. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn.

Välkommen till Ljungarumsskolan 7-9
Ljungarumsskolan 7-9 ligger i södra delen av Jönköping med närhet till både natur och stadsliv. Skolan har i dagsläget 403 elever fördelat på tre årskurser. På Ljungarumsskolan finns en enhet för tal och kommunikation som är till för elever med avvikande språkutveckling. På Ljungarumsskolan erbjuds du möjligheter att utvecklas och ta nästa steg inom ditt uppdrag. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande.  Tillsammans arbetar vi varje dag för kunskap och utveckling i trygghetens och hälsans tecken. 

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och NO. Vi söker en lärare som brinner för ämnet, är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och god förmåga att skapa en tillgänglig lärmiljö så att elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en resurs för att stärka det pedagogiska arbetet så att fler elever når goda resultat. Att uppmuntra medinflytande, öppenhet och tolerans ser vi som självklart. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever och det är positivt om du talar flera språk, gärna arabiska. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.  Du hittar ansökan om belastningsregister här

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer
Rektor Jon Borka, 036-10 61 14 
Biträdande rektor Malin Haag, 036-10 61 20 
Skolans expedition, 036-10 61 12 
Lärarnas Riksförbund Jonas Rosander 036-10 79 02 
Lärarförbundet Jenny Regnér 072-213 61 63 

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Dela detta jobb

Lärare 7-9 Ma/NO

Jönköpings kommun