skoljobb.se

Lärare 7-9, ma/no/te

Regioner
Utgår

2018-12-11

Ansök nu

Lärare 7-9, ma/no/te

Stadsgårdsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka tjänst som lärare i NO och eventuellt matematik och/eller teknik. Hos oss ingår du i ett arbetslag med flera behöriga, legitimerade lärare som arbetar gemensamt för att gynna elevernas lärande och hälsa. Arbetet sker nära eleverna och i nära samarbete med vårdnadshavare, skolledning och elevhälsoteamets olika kompetenser. Allt för att skapa en helhet för eleven i skolan. Vi är en 7-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer från Råslätt, Grästorp och Barnarp. På Stadsgårdsskolan är vi skickliga på att möta varje elevs behov och vi har aktivt arbetet för tillgänglighet utifrån pedagogiska avvägningar. Genom att bygga goda relationer mellan vuxna och elever tror vi att vi kan vara med och lägga en stabil grund för att alla elever ska lyckas. Vårt gemensamma ledord är ”tillsammans”, och vår målbild är att varje personal elever och vårdnadshavare ska uppleva att de är betydelsefulla och att deras bidra till det gemensamma arbetet spelar roll.

Arbetsuppgifter
Undervisning i biologi, kemi och fysik i perioder med ett antal elevgrupper. Beroende på kometens kombineras detta med undervisning i matematik, teknik och/eller annat ämne. Mentorskap för ett antal elever ingår i uppdraget precis nära samarbete i ett arbetslag inom en årskurs och gemensam kompetensutveckling på enheten och inom ämnesgruppen.

Kompetenskrav
Behörig, legitimerad lärare i biologi, kemi och fysik, gärna i kombination med matematik, teknik eller annat ämne. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Erfarenhet av motsvarande tjänst är meriterande.

Övrigt
Rekrytering kan komma att ske löpande.

Upplysningar
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32, marcus.simonsson@jonkoping.seBitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare 7-9, ma/no/te

Jönköpings kommun