skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Är du lärare med inriktning NO och ev matematik? Vill du arbeta i en mångkulturell miljö med ett nära samarbete kring elevernas hela skoldag? Välkommen att söka tjänst som lärare på Stadsgårdsskolan.

Vi är en 7-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer främst från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Tillsammans i arbetslag och på hela skolan arbetar vi nära eleverna. För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med såväl elevernas kunskapsutveckling som deras attityder och värderingar.

Arbetsuppgifter 
Du kommer undervisa i No och ev matematik och ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare med olika ämneskompetens. I tjänsten ingår att också att vara mentor för ett antal elever som du möter i undervisningen.

Kompetenskrav 
Behörig lärare i biologi, fysik och kemi ev också i matematik. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32
Bitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10
Lärarnas Riksförbund Anders Torhall, 073-152 46 71

Lärare 7-9 NO och ev matematik

Regioner
Utgår

2018-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb