skoljobb.se

Lärare 7-9 svenska och engelska

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som brinner för svenska och engelska och vill arbeta på en skola som är på väg framåt.
I din roll som lärare är du drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat genom att skapa tillgängliga lärmiljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa.
Du kommer att ha kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal samt externa samarbetspartners. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn.

Välkommen till Ljungarumsskolan 7-9!
Ljungarumsskolan 7-9 som ligger i södra delen av Jönköping med närhet till både natur och stadsliv. Skolan har i dagsläget 45 pedagoger som arbetar med 405 elever fördelade på tre årskurser. Skolan har en särskild verksamhet för elever med avvikande språkutveckling samt ett resurscentrum för elever i behov av stöd. Hos oss på Ljungarumsskolan erbjuds du som pedagog möjligheter att utvecklas och ta nästa steg inom ditt uppdrag. Tillsammans arbetar vi varje dag för kunskap och utveckling i trygghetens och hälsans tecken.

Din kompetens
Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och engelska. Vi söker en lärare som brinner för ämnet, är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och god förmåga att skapa en tillgänglig lärmiljö så att elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en resurs för att stärka det pedagogiska arbetet så att fler elever når målen. Att uppmuntra medinflytande, öppenhet och tolerans ser vi som självklart. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever och det är positivt om du talar flera språk, gärna arabiska. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Rektor Jon Borka, 036-10 61 14
Bitr. rektor Malin Haag 036-10 61 20
Skolans expedition, 036-10 61 12
Lärarnas Riksförbund Jonas Rosander, 036-10 79 02
Lärarförbundet Jenny Regnér 0722136163

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Dela detta jobb

Lärare 7-9 svenska och engelska

Jönköpings kommun