skoljobb.se

Lärare, åk 1

Ansök nu

Lärare, åk 1

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är utbildad och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn med särskilda behov och/ eller utvecklingsarbete. Att du fått din legitimation eller söker den är en merit.

Brageskolan är en kommunal resursskola med inriktning mot generell språkstörning och autism. Skolan är belägen i norra Sollentuna, i Rotebro. Skolan ligger nära pendeltåg och grönområden. Skolan har funnits i 20 år och verksamheten omfattar grundskola F-9, fritidshem samt språkförskola. Förskolan delar lokaler med en annan kommunal förskola. På skolan går det idag cirka 90 elever i årskurserna F-9. Skolledningen består av rektor och två biträdande rektorer.

På skolan arbetar en personalgrupp som kännetecknas av engagerade och skickliga medarbetare som har stor påverkan på elevernas lärande och kvaliteten i undervisningen. Medarbetarna lär av varandra och delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Skolan har höga förväntningar på både elever och medarbetare. Vi kan erbjuda ett utvecklande och utmanande arbete tillsammans med engagerade kollegor, elever och vårdnadshavare. Skolan har en hög vuxentäthet och en hög andel legitimerade lärare och utbildade medarbetare. Vi värdesätter stort samarbetet mellan olika yrkeskategorier. Psykolog, arbetsterapeut, beteendevetare och logopeder finns knutna till enheten.

På Brageskolan ser vi olikheter som en tillgång, stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas.

Brageskolan är olweuscertifierad vilket innebär att vi har ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i skolans alla verksamheter, F-9. På skolan har vi ett stabilt och kompetent elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog/speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, beteendevetare och hela ledningsgruppen.   

Du har en god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor, även kollegor från närliggande skolor. Vi tror att det är viktigt att du är en trygg och stabil person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Du är strukturerad och tydlig i din roll som pedagog. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kolleger, och du kan se varje barns förutsättningar, styrkor och möjligheter.

Du samarbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har förmåga att planera både i team och individuellt.

Digitalisering är ett prioriterat område i Sollentuna kommun. Du bör ha vana av digitala verktyg.  

Du har kanske dessutom vana vid att jobba med barn med särskilda behov, vilket är  något vi specialiserar oss på och även internutbildar i.      

Tjänsten är 100 % och tills vidare.

Vi intervjuar löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig:

-pedagogisk lunch

- friskvård

- egen dator

-handledning

Välkommen med din ansökan!

All form av rekryteringshjälp undanbedes vänligen.

Kontaktpersoner:  Mia Bungsmuhr Cox, rektor tfn: +46739151320, Christinga Lundström, bitr rektor tfn:mob: +46 739152498

Företagets hemsida: http://www.sollentuna.se

Kontaktpersoner:
Mia Bungsmuhr Cox 
tfn: +46 857921320 
mob: +46 739151320

Dela detta jobb

Lärare, åk 1

Sollentuna kommun