skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsten är placerad på Lekerydsskolan. Lekerydsskolan har ett bra läge med nära till naturen.

Arbetsuppgifter 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i åk1-åk3. Under läsåret 18/19 kommer du att tillsammans med kollegor ansvara för arbetet i åk1. Sedan är planen att du följer klassen t.o.m. åk3. Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för att ge eleverna en lärande och utvecklande verksamhet på Lekerydsskolan.

Kompetenskrav 
Du ska vara legitimerad lärare. Din lärarlegitimation ger dig behörighet att undervisa i åk1-åk3.
Grundläggande IT kompetens är ett krav.
Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vi din samarbetsförmåga och personliga lämplighet. Din förmåga att vara flexibel värderar vi högt.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Rektor Ulf Vaim tfn 036-10 24 25
Bitr. rektor Åsa Selvander tfn 036-10 28 03
Lärarförbundet Kristina Johansson tfn 036- 10 39 97

Lärare åk 1-3

Ansök nu

Dela detta jobb