skoljobb.se

Lärare åk 1-3 Fornbackaskolan

Regioner
Utgår

2018-08-15

Ansök nu

Lärare åk 1-3 Fornbackaskolan

En dag på jobbet 

Om du är morgonpigg kan du starta dagen med en kopp kaffe och lite prat med kollegor innan DU/Ni startar upp dagen med våra härliga blivande årskurs ettor. De flesta av eleverna har gått i förskoleklassverksamhet hos oss på Fornbackaskolan och där fått träna de grundläggande kunskaper i matematik och svenska och så klart socialt samspel.  

Vi erbjuder dig  

En mångkulturell miljö med något nytt att lära sig varje dag tillsammans med elever och kollegor. Du ingår i ett kollegialt lärande med dina kollegor och har många möjligheter till samverkan med olika skolformer. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng. Möjlighet att söka försteläraruppdrag om du uppfyller sökkriterierna.  

Vem är du?  

Du behöver ha: 

- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan 

Meriterande: 

- Erfarenhet att arbeta i ett mångkulturellt område 

- Arbetat språk och kunskapsutvecklande. 

Personliga egenskaper: 

Du behöver tycka att det är stimulerande att arbeta lösningsfokuserat och se det som en utmaning att få elever som utmanar på olika sätt att utveckla sina förmågor och att de når kunskapskraven. 

Välkommen till oss!  

Fornbackaskolan är en mångkulturell grundskola och grundsärskola i Södertälje med ca 380 elever och 90 medarbetare. I grundsärskola går det ca 40 elever. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

Titel:
Lärare åk 1-3 Fornbackaskolan

Omfattning:
100%

Anställningsform:
Tillsvidareanställning 

Sök tjänsten
Sista ansökningsdag: 2018-08-15

För mer information om tjänsten
Susanne Bille-Andersson 
Rektor
 076 648 38 81

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

Dela detta jobb

Lärare åk 1-3 Fornbackaskolan

Södertälje kommun