skoljobb.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Vi har en väl fungerande skolutvecklingsenhet som vi samarbetar med och rektorn finns närvarande på skolan i nära samarbete med dig.

Arbetsbeskrivning

När du jobbar som lärare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat arbetslag där engagemang och elevfokus är stort. Vi samarbetar nära elevhälsan med inställningen att alla barn är allas barn. Du kommer att vara mentor/klasslärare för cirka 20 elever och ansvara för planering, undervisning, bedömning och dokumentation för dina elever. Vi planerar och utvecklar verksamheten tillsammans samt jobbar för att utmana och stötta varje elev så att de alla får goda förutsättningar att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Hammarskolan belägen i mitt i centrala Gimo med goda kommunikationer till och från Uppsala. Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling i en stimulerande och trivsam arbetsmiljö, bland annat med en stor och varierad skolgård. Vi är en F-3 skola med ca 180 elever samt att vi har Östhammars kommuns grundsärskola åk 1-5 hos oss. Inför detta läsår har vi gått från att vara en åk 3-5 skola till dagens åk F-3 för att skapa tydligt bryt i läroplanens kunskapskrav och ett arbetssätt som ska gynna elevernas kunskapsutveckling innan de går vidare till åk 4-9 inom Gimo skolområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans åk F-3 alternativt att du har en pedagogisk bakgrund och ett stort intresse för undervisning.

Som person har du en positiv grundinställning med förmåga att visa på möjligheter och lösningar. Vi lägger stor vikt vid elevers olika förutsättningar att lära och söker därför dig som är positiv till att anpassa undervisningen till deras olika behov och förutsättningar. Ditt engagemang stimulerar både barnen och oss kollegor till lärande. Vi ser att du tillsammans med oss kollegor tar ansvar för verksamheten och driver utvecklingen av arbetet. Vi månar om den goda stämningen i vår arbetsgrupp och din förmåga till samarbete värderas högt.

Vi hoppas få välkomna dig till vår skola!

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

Kontaktpersoner
Cecilia Eriksson
Rektor
0173-867 10
 
Facklig representant
Pernilla Eklund
Lärarförbundet
0173-862 91

Sofia Lindgren
Lärarnas Riksförbund

Lärare åk 1-3, Gimo

Ansök nu

Dela detta jobb