skoljobb.se

Lärare åk 1-3 sökes till Brunnsparksskolan

Ansök nu

Lärare åk 1-3 sökes till Brunnsparksskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Brunnsparksskolan är en F-5 skola som ligger i utkanten av den fantastiska Brunnsparken i Ramlösa - den lilla skolan med tryggheten där alla känner alla. Hos oss är "hela barnet - hela vägen" viktiga ledord, det vill säga vi arbetar tillsammans över årskurserna och drar nytta av varandras erfarenheter. Relationen mellan vuxna och elever präglas av öppenhet och glädje. Alla elever är allas ansvar!

För oss är lärmiljöerna viktiga allt från klassrummet till besök bakom kulisserna på stadsteatern och vi ser gärna parken som en extra lärmiljö. Skolan är väl utrustad med digitala verktyg och vi arbetar aktivt med IKT, bland annat byggt ett vikingasamhälle i Minecraft.

Vi på Brunnsparksskolan arbetar mycket med miljö och hållbar utveckling. Det har gjort att skolan nu har blivit miljöcertifierad med Grön flagg. Det är en utmärkelse som visar att vi har gjort miljöarbetet till en naturlig del av utbildningen. Och det är vi mycket stolta över!

Varmt välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ny härlig kollega till vårt arbetslag åk 1-3 på Brunnsparksskolan! Du kommer att ha mentorsskap för en grupp elever.

Du kommer att samarbeta tillsammans med dina härliga kollegor i arbetslaget kring grupper och teman. Skolan arbetar aktivt med olika gemensamma dagar såsom idrottsdagar, elevdagar och temadagar. Ditt uppdrag är även att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i klassen.

Brunnsparksskolan är en arbetsplats i ständig utveckling, tillgång till digitala lärverktyg, Green screen rum och ett kreativt och utmanande arbete med kompetenta pedagoger. Vi lär nytt tillsammans!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i åk 1-3.

Du har goda kunskaper inom digitala verktyg och en nyfikenhet. Är du intresserad av IKT är detta rätt arbetsplats för dig!

Du är en engagerad lärare som skapar de rätta förutsättningarna för eleverna att komma långt i sin kunskapsutveckling. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen.

Du passar in i gruppen och skapar laganda där du vill utveckla din självinsikt och kommunicerar den öppet. Du gillar när du får skratta och utmanas tillsammans med dina kollegor. Du planerar i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande. För dig finns inte problem utan bara nya lösningar, du gillar nya idéer och tar initiativ till förändring.

Du är en relationsbyggare och trivs med att samarbeta med elever, personal och föräldrar. Du är nyfiken på andra och bjuder gärna på dig själv.

Är det dig vi beskrivit? Ansök direkt då vi tillämpar löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare åk 1-3 sökes till Brunnsparksskolan

Helsingborgs Stad