skoljobb.se

Vi söker en lärare åk 1-3 till Veingeskolan i Laholm!

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är 'ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS'.

Veingeskolan är en F-9 skolan med ca 550 elever och 70 anställda. Skolan är naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken. Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012.

Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat. Veingeskolan har gott om engagemang och hög trivsel hos såväl elever som personal.

På Veingeskolan råder det stor delaktighet och möjlighet att vara med och påverka och att vara en del i en helhet. Vi erbjuder dig anställning i en lugn och funktionell skolmiljö med nära samarbete med rektor och elevhälsoteam. Vi är ett gäng medarbetare som trivs tillsammans i vårt arbete med skolutveckling och lärande där eleven alltid står i centrum. Som anställd hos Veingeskolan som lärare får du möjlighet att disponera en egen Ipad eller bärbar dator som arbetsverktyg samt möjlighet till friskvårdskort.

Arbetsuppgifter
Undervisning i årskurserna 1-3. Undervisning i idrott ingår i tjänsten. Du ingår i ett arbetslag med övriga lärare som undervisar i årskurs F-3, där ni har tillgång till varandra som resurs, både i och utanför klassrummet. Mentorskap ingår också i tjänsten.

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Kvalifikationer
Veingeskolan söker en legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i årskurserna 1-3. Idrott ingår i tjänsten så vi ser gärna att du även är behörig att undervisa i idrott. Du är van vid att använda IKT i undervisningen.

Du har en stark vilja att stimulera elever på olika nivåer och du är van vid att anpassa din undervisning utifrån elevernas förutsättningar. Du har förmågan att skapa goda relationer med eleverna. På Veingeskolan tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du ser samarbetet med kollegor som en naturlig del av arbetet. Du vill delta i och bidra till ett kollegialt lärande. Vi ser att du är strukturerad, drivande, har goda ledaregenskaper och att du har elevens måluppfyllelse i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och den personliga lämpligheten.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, CV och lärarlegitimation om den har erhållits. Välkommen med din ansökan!

Tillträdesdag
2019-08-12

Upplysningar
Mia Janerdal, rektor F-6, 0430-156 60 Mia.janerdal@laholm.se

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Lärare åk 1-3 till Veingeskolan, Laholms kommun

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb