skoljobb.se

Lärare åk 1

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Humlegårdens skolområde är beläget i de centrala delarna av Visby. Skolområdet består av Humlegårdsskolan F-1 och Alléskolan 2-6. 
Vi söker nu en lärare till åk 1. 
Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad lärare med inriktning mot tidigare årskurser. Det huvudsakliga uppdraget är som klasslärare i år 1. 
Därtill kommer de uppgifter som följer med ansvaret som klasslärare.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Arbetsplats
Humlegården skolområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-08-13
Antal tjänster
1

Kontakt
Per Wessman
Rektor
0498204181

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A792144
Sista ansökningsdatum
2018-07-01

Dela detta jobb

Lärare åk 1

Region Gotland