skoljobb.se

Lärare åk 1-6 Ängbyskolan

Ansök nu

Lärare åk 1-6 Ängbyskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Ängbyskolan ligger vackert på en höjd ca 10 minuters gångväg från Knivsta station. Ängbyskolan är en F-6 skola med ca 330 elever. Skolan har en trivsam arbetsmiljö för såväl personal som elever.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare i åk 1-3 eller åk 4-6. Du kommer tillsammans med oss arbeta för att öka kvalitén i verksamheten genom att aktivt bidra med din kunskap. En förutsättning är att du har ett varmt förhållningssätt mot elever och har god samarbetsförmåga. Du är förtrogen med Lgr 11, är en bra ledare i klassrummet och har ett stort engagemang för eleverna och deras lärande.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare åk 1-6 Ängbyskolan

Knivsta kommun