skoljobb.se

Lärare åk 1 ref nr 19/101

Ansök nu

Lärare åk 1 ref nr 19/101

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Röda Berga
Röda Berga ligger centralt i samhället. På 70-talet byggdes skolan ut med fler klassrum. Skolan har nära till naturen för uteaktiviteter. Aula, matsal, och idrottshall delas med en intilliggande 7-9-skola, Bergaskolan.
Årskurs 4-6 går i Bergaskolans lokaler i A-huset, A3.
Totalt har Röda Berga ca 290 elever HT-19.

 Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Förekommande arbetsuppgifter som lärare i år 1.
Du kommer att få jobba i ett nära samarbete, tillsammans med tre pedagoger, i arbetslaget
för år 3. Vi har ett flexibelt tänkande och ett gemensamt ansvar för alla elever. Vi jobbar med ASL (Att Skriva sig till Läsning).

Kvalifikationer
Grundskollärarexamen. Gärna erfarenhet av arbete som lärare.
Det är en merit om du tidigare har arbetat med läs- och bokstavsinlärning.

Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta och du är positiv, flexibel, ansvarfull, pedagogisk och strukturerad. Vi söker dig som delar vår övertygelse om att alla barn kan utifrån sina förutsättningar. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Anette Öberg , LR, 070-635 58 56

Britta Lindqvist-Ingolf , Lärarförbundet, 070-658 26 75

Rolf Gustavsson, Rektor, 0240-66 02 12

Arbetsplats
Bergavägen 6

777 31 Smedjebacken

Dela detta jobb

Lärare åk 1 ref nr 19/101

Smedjebackens kommun