skoljobb.se

lärare åk 1 till Sandviksskolan

Ansök nu

lärare åk 1 till Sandviksskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i de flesta ämnen i årskurs 1. Undervisningen på skolan sker i nära samarbete med övrig personal som arbetar i respektive klass. I tjänsten ingår det att vara mentor för elever i årskurs 1. Du förväntas även ha ett nära samarbete med övriga kollegor i årskursen och i arbetslaget.
I förskoleklass och årskurs 1 har vi språkpedagog som du samarbetar med.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation med inriktning mot grundskolan yngre åldrar med behörighet i flera ämnen.
Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för helheten i läraruppdraget, har ett gott förhållningssätt och bra bemötande utifrån värdegrund och elevsyn.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska vara strukturerad, tydlig och flexibel.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

lärare åk 1 till Sandviksskolan

Karlskoga kommun