skoljobb.se

Lärare åk 1–3

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Arbetsuppgifter

Du kommer att bli klasslärare i en etta på Tjelvarskolan. Du skall ledsaga eleverna så att de når målen och kunskapskraven i år 3 och skapa en miljö där eleverna känner trygghet och glädje i läroprocesserna.

Kvalifikationer

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Till Tjelvarskolan ska alla barn komma med glädje och de ska känna sig trygga. Vi tror att du som söker vill bidra med dina kunskaper och ditt engagemang för att skapa en lärmiljö som möjliggör detta. Du är bra på att skapa goda relationer med såväl vårdnadshavare och elever som kollegor. Du har dessutom förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt samarbeta med andra kollegor i ämnesöverskridande projekt. 

Du som söker är behörig att bedriva undervisning i grundskolans år 1-3. Vi ber dig som har gått lärarutbildning med antagning 2001 eller senare att bifoga kursplan på inriktning/specialisering. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Arbetsplats
Tjelvarskolan, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-08-13
Antal tjänster
1

Kontakt
Ingemar Andersson
Rektor
0498-269078, 0704-476957

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A791141
Sista ansökningsdatum
2018-06-24

Dela detta jobb

Lärare åk 1–3

Region Gotland