skoljobb.se

Lärare, åk 2

Välkommen till Kålgårdsskolan!

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje!
 
Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Kinnarps arena och Rosenlundsbadet. Kålgårdens skolområde består av en skola med drygt 280 elever. Skolan har fyra fritidshem, samt döv- och hörselklasser, tal- och kommunikationsklasser samt en ett år gammal grundsärskola med inriktning träningsskola.

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i åk 2 från och med vårterminen 2020. Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i årskursen.  I samverkan med kollegor och rektor arbetar du för ökad måluppfyllelse i arbetslaget och för skolans övergripande verksamhet. Vårt fokus på Kålgårdsskolan är att träning och ansträngning ger resultat och du är därmed en viktig kugge i skolans arbete för elevernas utveckling.

Din kompetens
Du ska vara behörig/legitimerad lärare med adekvat utbildning. Du ska ha goda pedagogiska kunskaper och vara väl förtrogen med läraruppdraget utifrån gällande styrdokument. Du har god förmåga att skapa relationer till elever samt har ett inkluderande förhållningssätt. Du bidrar till att skapa en trygg, stimulerande och lärorik verksamhet. Vi förväntar oss att du är en kreativ, positiv kollega som har lätt för att samarbeta med såväl barn som vuxna. Du har grundläggande IT-kompetens.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse och vi kallar löpande till intervju.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Rektor Louise Hultman 036-107336
Biträdande rektor Lotta Lagö 036-102618
Biträdande rektor Harald Filipsson-Forsanker 036-102132
Lärarförbundet Miriam Axelsson, 036-102681

Dela detta jobb

Lärare, åk 2

Jönköpings kommun