skoljobb.se

Lärare åk 3

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-29

Ansök nu

Lärare åk 3

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fårösundsskolan är en nyrenoverad skola med bra förutsättningar att bedriva undervisning utifrån de digitaliseringsmål som finns i styrdokumenten. Skolan har en trygg och kompetent personalgrupp som kollegialt stöttar och hjälper varandra. På skolan finns i dagsläget 135 elever från fsk till åk 9. Skolans omgivningar ger mycket bra förutsättningar till att bedriva delar av undervisningen utomhus.

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad lärare som kan undervisa i alla teoretiska ämnen i åk 1–3. Du är öppen för samarbete med kollegorna i arbetslaget fsk–3 och drivande i att jobba med digitala hjälpmedel i undervisningen. 

Huvuddelen av tjänsten innebär att tillsammans med en kollega undervisa i åk 3. Ni är två pedagoger i klassrummet eller delar upp klassen i två grupper. Ni delar ansvaret som klasslärare och delar upp huvudansvaret för undervisningen.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare med legitimation att undervisa i åk 1–3. Har du arbetat med att undervisa på lågstadiet men saknar legitimation tar vi tacksamt emot din ansökan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att samarbeta runt undervisningen. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Arbetsplats
Fårösundsskolan, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-08-13
Antal tjänster
1

Kontakt
Jan Källström
Rektor
0498-20 43 71, 0707-88 80 45

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A796886
Sista ansökningsdatum
2018-07-29

Dela detta jobb

Lärare åk 3

Region Gotland