skoljobb.se

Lärare åk 3

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

Lärare åk 3

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms city på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en ca 5 minuters promenad från Tungelsta station.  

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 elever på skolan och är ca 115 medarbetare. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas. Alla i teamet är delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi prioriterar läs-, skriv- och matematikinlärning i alla ämnen.

Nu söker vi dig som vill arbeta med och utveckla vår verksamhet i åk 3. Du är utbildad och legitimerad lärare, du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. Ditt uppdrag blir att vara mentor och undervisa samt gemensamt med teamet utveckla verksamheten. Till hösten behöver teamet utökas med en lärare i år 3 . Har du intresse och kompetens för att undervisa i musik ser vi det som fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Om du är intresserad kontakta gärna  bitr. rektor Lotte Wassberg, 08-606 83 54, för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

Kontakt: Lotte Wassberg 
08-606 83 54

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Lärare åk 3

Haninge kommun