skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Vår vision är att skapa en "pluggkultur" och en "ansvarskultur" genom att all personal visar ett starkt engagemang för alla elever och för Vår skola-Vi är vår skola. Vår värdegrund vilar på våra tre nyckelord; Trygghet, Kunskap och Framtidstro. Vi vill att våra elever ska märka att vi alla som arbetar på Bäckahagens skola tror att varje elev kan lyckas och vill utvecklas, lära sig och ta ansvar för sina studier. Via vårt arbetssätt Hjärna Rörelse får alla elever varje dag 30 min extra rörelse i syfte att öka sin förmåga att ta in kunskap och bli ännu smartare. Genom vår idrott- och hälsasatsning har resultaten ökat i alla skolämnen och simkunnigheten har ökat i samtliga årskurser. Vi har utrustat samtliga klassrum med rörelsestimulerande material såsom tex pilatesbollar, balansbrädor, stressbollar, whiteboardväggar och stå bord. Inför detta läsår testar vi dessutom deskbikes i några klassrum. Personalstyrkan består av totalt ca 150 anställda varav hälften är lärare. Skolan har ca 720 elever och omfattar grundsärskola, skolåren F – 9 samt fritidshem och fritidsklubb. Vi är en av Sveriges största övningsskolor och utbildar lärarstudenter genom att utbilda våra lärare till kompetenta handledare. Vi har ett nära samarbete med Stockholms universitet. Vi har fått medel från Skapande skola för att möjliggöra kulturaktiviteter för alla elever på skolan.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa åk 3 elever . Du kommer att samarbete med 3 andra lärare i samma årskurs. Ni tre klasslärare delar på en sk fjärdelärare som dubbelbemannar och stödjer enligt behov. Du är mentor för samtliga elever i din klass.

Kvalifikationer
Du är legitimerad grundskollärare i skolans yngre åldrar F-3 alt F-6.

Det är positivt om du har arbetat på en mångkulturell skola och att du har vana av kollegialt lärande och att du har vana av att dela med dig av dina erfarenheter samt ta emot andras erfarenheter

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    7 augusti 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2229

Kontakt    
Vicki Ljung, 0850820464
Facklig företrädare    
David Gustafsson LF, 0850820428
Angela Rivera-Godoy LR, 0850820418
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare åk 3 Bäckahagens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Dela detta jobb