skoljobb.se

Lärare, åk 4-6

Regioner
Utgår

2019-05-10

Ansök nu

Lärare, åk 4-6

Tegelhagens skola ligger  är ett naturskönt område i södra Sollentuna.  På skolan går det sammanlagt cirka 650 elever i årskurs F-9.  Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik. Under nästa läsår flyttar vi in i en toppmodern ny skolbyggnad. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv.

Tegelhagens skola är olweuscertifierad vilket innebär att vi har ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i skolans alla verksamheter, F-9. På skolan har vi ett stabilt och kompetent elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog/speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande  och med tidiga insatser lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Skolans lärare och fritidspedagoger har ett nära samarbete och täta avstämningari syfte att möta våra elever på allra bästa sätt. 

Tegelhagens skola söker nu behörig lärare arbetslag åk 4-6. I tjänsten ingår också mentorsansvar. Du välkomnas in i ett engagerat och mycket kompetent lärarteam och arbetslag. 

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande uppdrag på en skola med god arbetsmiljö, höga ambitioner och visioner. Tjänsten är ett föräldravikariat under nästa läsår, men kan eventuellt förlängas.

KVALIFIKATIONER

Vi förväntar oss att du:

- har en positiv elevsyn med höga förväntningar till elevernas förmågor

- kan skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor

- har goda kunskaper inom IKT och använder det i verksamheten

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden varvid tjänsten kan tillsättas innan annonseringsperioden är slut.

Kontaktpersoner:
Ditte O´Connor 
mob: +46 0760291370

Dela detta jobb

Lärare, åk 4-6

Sollentuna kommun