skoljobb.se

logga

Lärare åk 4 - 6

Regioner
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Lärare åk 4 - 6

Vad erbjuder vi?

Du som medarbetare är vår viktigaste resurs och vi jobbar aktivt med arbetsmiljöfrågor samt att kunna erbjuda ett förmånspaket som främjar hälsa. Du väljer själv om du vill ha friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag och nytt för i år är också att du som medarbetare har gratis tillgång till såväl motionssim som vattengymnastik vid flera tillfällen under veckan liksom möjlighet till kostnadsfri massage. Ta del av alla förmåner via vår hemsida.

Arbetsplatsen

Strandskolan är vackert belägen vid Bottensjön i centrala Karlsborg. Det otroliga läget tillsammans med skolgårdens utformning möjliggör till mycket aktiviteter för eleverna i naturskön miljö. På skolan går cirka 290 elever fördelade på förskoleklass och årskurs 1 - 6 . Det finns tre fritidshemsavdelningar som heter Fyren, Stranden och Bryggan.

Vi planerar för att bygga en ny skola. Läs mer om Nya Strandskolan: https://www.karlsborg.se/utbildning--barnomsorg/grundskola/strandskolan/nya-strandskolan/

Arbetsuppgifter

Undervisning i årskurs 4 - 6. Du planerar, bedriver och utvärderar ditt pedagogiska arbete i enlighet med gällande läroplan och styrdokument, samt utför inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Tillsammans med övrig personal på skolan driver du en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna med elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Lärarexamen och legitimation för årskurserna 4 – 6. Behörighet i ämnena svenska, matematik och engelska är ett krav, men vi ser gärna att du även har behörighet i no eller so. Högskolepoäng i övriga ämnen är meriterande. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. 

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Urval och rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningsperioden. 

Utdrag ur belastningsregistret för skola är ett krav. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Lärare åk 4 - 6

Karlsborgs kommun