skoljobb.se

Lärare åk 4-6, Buskoviusskolan

Regioner
Utgår

2021-04-24

Ansök nu

Lärare åk 4-6, Buskoviusskolan

Beskrivning
Buskoviusskolan i Särna är en F-5 skola med förskola och grundsärskola som ligger i hjärtat av Särna, nära kyrka och fin campingplats.

Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och arbetar aktivt med skolutveckling. Vi har ett förhållningssätt som vilar på ansvar, tilltro och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande för att du, liksom dina elever, ska kunna utvecklas. Vi är en liten skola med stora ambitioner. På vår skolgård finns stora ytor för fri lek med gungor och sandlåda bl.a. På Buskovisusskolan F-5 samt grundsärskolan går ca 50 elever och på förskolan Regnbågen finns ca 30 barn.

Älvdalens kommun har i dagsläget tio förstelärartjänster.

För dig som är intresserad av friluftsliv är jobbet som lärare i Särna en chans att ha nära tillgång till fantastisk natur och aktiviteter sommar som vinter!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som lärare med framförallt åk 3 till åk 5. Dina blivande kollegor är ett härligt gäng med tydlig vi-känsla. Du kommer att få ansvar för en grupp elever som du blir mentor åt. Du kommer dock att arbeta med flera ämnen. 

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad lärare och gärna ha erfarenhet av att arbeta på en liten skola. Du ska vara väl insatt i de styrdokument som gäller för verksamheten. Vi ser gärna att du har ämnena matematik/NO i din utbildning

Villkor
100% tjänst, tillsvidareanställning.

Om Älvdalens kommun
Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske, eller vad sägs om 85 slalompister, närmare 200 mil skoterleder, över 30 mil skidspår och oändliga vandringsleder och fiskevatten. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.  Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6, Buskoviusskolan

Älvdalens kommun