skoljobb.se

logga

Lärare åk 4-6 Gottsta skola

Regioner
Utgår

2021-10-17

Ansök nu

Lärare åk 4-6 Gottsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Hej vi söker en lärarvikarie för att undervisa i årskurs 4-6. Som lärare på Gottsta skola arbetar du i en skola med god gemenskap, hög trygghetsfaktor samt höga förväntningar på såväl personal som elever. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

- Ämneslärare i engelska årskurs 4-6.

- Modern teknik ser du som ett självklart val i ditt uppdrag som pedagog. 

- Som lärare på skolan planerar, genomför och utvärderar du undervisningen enskilt och tillsammans med arbetslaget enligt skolans styrdokument.

- Du ser relationsskapande till eleverna som viktigt för att lägga grunden till ett gott lärandeklimat. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

- Du har en god pedagogisk förmåga som inriktas på målen i läroplanen.

- Du har en positiv elevsyn och strategier för att möta elever i behov av stöd och extra utmaningar. 

- Du dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 alternativt erfarenhet av att undervisa och som snabbt kan vara på plats. Som person är du samarbetsvillig, lyhörd, trygg och har höga ambitioner avseende kvalitet. Du har förmågan att skapa förutsägbarhet och genom ditt ledarskap skapar du en god lärmiljö med kvalitativ framåtsyftande undervisning. 

Om arbetsplatsen

Gottsta skola är en kommunal F-6 skola med fritidshem. Skolan är belägen 4 mil norr om Norrtälje, 10 mil norr om Stockholm. Skolan har ett naturnära läge med skogen som närmaste granne. På skolan går 165 elever.  Vi arbetar i arbetslag med ett gemensamt ansvar för alla elever. På skolan arbetar duktiga välutbildade pedagoger, barnskötare, fritidshemslärare, speciallärare, kurator och skolsköterska.

Anställningsform

Deltid 50% förlagt till tre skoldagar. Tidsbegränsad anställning t.om 211222 med eventuell möjlighet till förlängning

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-09-17

Sista ansökningsdag:

2021-10-17

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant, Lärarförbundet

Monica Mineur Hedin, monica.mineur-hedin@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Lärare åk 4-6 Gottsta skola

Norrtälje kommun