skoljobb.se

Lärare åk 4-6 idrott, Vifolkaskolan F-6

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-28

Ansök nu

Lärare åk 4-6 idrott, Vifolkaskolan F-6

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vifolkaskolan F-6 ligger i Mantorp med nära till tågstationen och pendlingsmöjligheter. Skolan ligger bredvid högstadieskolan Vifolkaskolan 7-9. Skolan har ca 260 elever och ca 110 elever inskrivna på fritidshemmet. Fritidshemmet har tre avdelningar.

Har du lust att utvecklas med oss?

Arbetsuppgifter

Du är ansvarig för undervisning i idrott och hälsa för åk 4-6 samt för andra ämnen du är behörig i.

Dina arbetsuppgifter är att leda, motivera och stimulera eleverna i deras utveckling och därutöver också bland annat arbeta med elevvårdsärenden som innebär kontakter med elever och vårdnadshavare. Du ingår i ett arbetslag där du är med och utvecklar undervisning och verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.

Verksamhetens mål och uppdrag är att främja lärande där individen stimuleras att inhämta och utveckla kunskaper och värden. Skolan ska i samarbete med hemmen främja elevers allsidiga personliga utveckling till aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer och medborgare.

Du skall utifrån de mål som ställts upp verka för att eleverna skall få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt aktivt påverka och stimulera eleverna till att uppnå målen. Du skapar undervisning som utifrån lärarens tolkning och förståelse möter kraven i skollag, läroplan, kursplan och ämnesplan.

Du ska vara ämneskunnig, handleda elever, planera och leda undervisning, bedöma kunskapsutvecklingen. Du deltar aktivt i skolans utveckling. Dokumentation över elevers kunskapsutveckling och kartläggning görs. Du är verksam inom grundskolans verksamhetsområde och arbetsleds av rektor på skolan.

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation, lärarexamen inriktning åk 4-6 idrott.

Som person är du trygg och stabil och behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor, du är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och arbeta bra med komplexa frågor.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling, introduktionsperiod med mentor för dig som är nyexaminerad och generöst friskvårdsbidrag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-08

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-28

Referensnummer: C129560

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Eva-Lott Petersson
Rektor Vifolkaskolan F-6
010 - 234 56 20
eva-lott.petersson@mjolby.se

Facklig företrädare

Sveriges Lärare
Anneli Sjöstrand
0730-73 43 80
mjolby@sverigeslarare.se

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6 idrott, Vifolkaskolan F-6

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning