skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Wieselgrensskolan är en F-9 skola i södra Helsingborg med dryga 600 elever. Hos oss får du ett spännande och viktigt uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor!

Wieselgrensskolan är en skola med starka profiler och framtidstro. Våra profiler med musik, fotboll och kultur gör att vi har elever från olika delar av staden men även från våra kranskommuner. Mångfalden av kulturer är vår styrka och en spännande utmaning. På skolan finns i dag ett trettiotal nationaliteter och vi arbetar stenhårt med integration och språkutveckling. Wieselgrensskolan är en dynamisk skola och vårt mål är att våra elever ska bli motiverade och lyckas.

Som medarbetare på Wieselgrensskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje elev… antar du utmaningen tillsammans med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är en driven och engagerad lärare i åk 4-6. Vi har organiserat oss i olika arbetslag utifrån ämne och profiler och du kommer att undervisa företrädelsevis i musikklassen.

Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du visar och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen!

Du kommer att planera, utveckla, dokumentera och utvärdera undervisningen. Du kommer att verka aktivt i vårt utvecklingsarbete där vi kartlägger och analyserar elevresultat samt utvärderar i syfte att leda våra elever mot målen utifrån vars och ens förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Du är en engagerad och legitimerad lärare med behörighet i åk 4-6. Vi ser positivt på om du har ett musikintresse.

Du är en relationsbyggare och drivs av utveckling, både organisatorisk och individuell. Som lärare har du förmåga att se till såväl det enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IK som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen. Med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggör och reflekterar du över förhållningssätt och lärandeprocesser. Du använder din kunskap för att främja kreativa- och inkluderande lärmiljöer.

Känner du igen dig och vill anta utmaningen tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Lärare åk 4-6 sökes till Wieselgrensskolan!

Ansök nu

Dela detta jobb