skoljobb.se

Lärare åk 4-6, Strömskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Lärare åk 4-6, Strömskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Strömskolan är en F-6 skola med ca 365 elever. Skolan ligger centralt i Kinna, men har ändå nära till skogen och naturen. För oss är det viktigt att skapa en god lärmiljö för alla elever och ha ett inkluderande synsätt. Inom all vår verksamhet arbetar vi med kollegialt lärande. Strömskolan är en SMART certifierad skola och klassrummen är utrustade med interaktiva skrivtavlor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för arbete i årskurs 5, mentorsuppdrag ingår. Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev utvecklas så långt som möjligt. Du har höga förväntningar på eleverna och de vet vad de kan, vart de ska och hur de ska ta sig dit. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av varandra. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta styrdokumenten i praktiken. Du har lätt för att samverka och skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad grundskollärare åk 4-6

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6, Strömskolan

Marks kommun