skoljobb.se

Lärare åk 4-6 till Klämmestorpsskolan

Regioner
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Klämmestorpsskolan

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Klämman är en F-6 skola med fritidsverksamhet belägen i Mantorp. Här möts dagligen ca 200 elever och 30 personal som trivs tillsammans. På Klämman vill vi göra skillnad för våra elever - därför söker vi dig med engagemang, positiv inställning, flexibilitet och med god samarbetsförmåga. För att trivas på Klämman är det viktigt att du är en lagspelare som värdesätter ett tillåtande klimat där vi arbetar tillsammans för att våra elever ska kunna bli sitt bästa jag.

På Klämman står undervisningen och relationer mellan personal och elever i fokus. Vi har en väl fungerande organisation och verksamhetens motton är "alltid professionella, alltid tänkande och lärande i centrum". Språket är prioriterat i undervisningen.

Vill du vara med och skapa en skola att längta till?

Arbetsuppgifter

Som lärare på Klämmestorpsskolan årskurs 4-6 har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med eleverna i syfte att öka elevernas måluppfyllelse. Det innebär att du enskilt och gemensamt med kollegor planerar, undervisar, utvärderar och följer upp elevernas kunskapsutveckling på ett sätt som möter kraven i skollag, läroplan och kursplan.

I din pedagogiska roll förväntas du vara en trygg vuxen med god kompetens att möta alla elever utifrån deras specifika förutsättningar och behov.

Du är också en del i ett engagerat och skickligt arbetslag med lärare som har olika behörigheter. Arbetslaget präglas av samarbetsförmåga och gemenskap.

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation, grundskollärare inriktning årskurs 4-6. Vid en eventuell anställningsintervju önskar vi att du tar med en kopia på din lärarlegitimation med tillhörande ämnesbehörigheter.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir del av en engagerad, lösningsfokuserad och kompetent personalgrupp.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-08
eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-02

Referensnummer: C130322

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Therese Niklasson
Rektor Klämmestorpsskolan
010-234 56 30
Therese.Niklasson@mjolby.se

Facklig företrädare

Carina Jungmalm
Sveriges lärare
010 - 234 56 08
mjolby@lr.se

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6 till Klämmestorpsskolan

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning