skoljobb.se

Inför läsåret 19/20 söker vi nya medarbetare inom grundskolan åk 4-6 till i Laholms kommun. Vi arbetar utifrån att alla barn, elever och vuxna som finns inom utbildningsverksamheten i Laholms kommun ska känna att de ständigt utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Lärmiljön ska skapa trygghet och väcka nyfikenhet för lärande. Utbildning ska vara en viktig del i det livslånga lärandet!

Är du nyutexaminerad lärare?
Då ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts då du kommer att få stöd i ditt yrkesutövande av en mentor. Våra mentorer är förskollärare/lärare med stor kunskap och bred erfarenhet inom ditt yrke och som har ett särskilt uppdrag att stödja dig i ditt arbete. Mentorn är kort sagt, till för dig!

Lediga tjänster:

Hishultsskolan åk 4-6
Undervisning i åk 4-6. Du ingår i ett arbetslag med övriga lärare som undervisar i årskurs 4-6, där har ni tillgång till varandra som resurs, både i och utanför klassrummet. Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Behörighet i musik är meriterande.
Tillsvidareanställning, 75-100%. Tillträde: augusti -19. Upplysningar: Janette Glans Tf. Rektor åk. F-6. 0707-89 93 75 https://www.laholm.se/barn-och-utbildning/grundskola-6-16-ar/kommunala-skolor/hishultsskolan-f-6/

Skottorpsskolan åk 4-6 Svenska/SO
Du kommer att arbeta som klasslärare samt med undervisning i sv/so åk 4-6. Dina huvudsakliga uppgifter är att självständigt och tillsammans med kollegor planera, genomföra och följa upp din undervisning för att i nästa steg utveckla undervisningen. Du kommer även ingå i någon av skolans ansvarsgrupper som bidrar till att utveckla vår verksamhet. Du som söker tjänsten har lärarbehörighet att undervisa i årskurserna 4-6 i minst sv/so. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%. Tillträde: augusti -19. Upplysningar: Jeanette Hafström, rektor, 070-662 56 14 eller Bitr. rektor Anna Eriksson, 076-51 67 984 https://www.laholm.se/barn-och-utbildning/grundskola-6-16-ar/kommunala-skolor/skottorpsskolan-f-6/

Vallbergaskolan åk 4-6 MA/NO
Undervisning i åk 4-6 i matematik/NO. Tillsammans med dina arbetskamrater bidrar du till att skapa en trygg, lärande och utvecklande verksamhet på vår skola. Som lärare bedriver du en varierad undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärker denne i så väl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Du som söker tjänsten har lärarbehörighet att undervisa i årskurserna 4-6 i matematik/NO. Har du behörighet att även undervisa i andra ämnen är det meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%. Tillträde: augusti -19. Upplysningar: Rektor Jeanette Hafström 070-662 56 14
eller Bitr. rektor Anna Eriksson, 076-51 67 984. https://www.laholm.se/barn-och-utbildning/grundskola-6-16-ar/kommunala-skolor/vallbergaskolan-f-6/

Veingeskolan åk 4-6
Undervisning i matematik, NO och teknik eller Sv, SO och Eng i årskurserna 4-6 och eventuellt andra ämnen beroende på din behörighet. Du ingår i ett arbetslag med övriga lärare som undervisar i årskurs 4-6, där ni har tillgång till varandra som resurs, både i och utanför klassrummet. Mentorskap ingår också i tjänsten. Du är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i matematik, NO och teknik eller Sv, SO och Eng i årskurserna 4-6, har du även behörighet att undervisa i andra ämnen är det meriterande. Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde: augusti -19. Upplysningar: Mia Janerdal, rektor F-6 0430-15660 https://www.laholm.se/barn-och-utbildning/grundskola-6-16-ar/kommunala-skolor/veingeskolan-f-9/
Kvalifikationer
Lärarbehörighet enligt tjänstebeskrivning ovan. För övrig information om skolan, tjänster och övriga kvalifikationer besök respektive skolas hemsida.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, cv och din lärarlegitimation om den erhållits.

Lön
Enligt överenskommelse

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-03-24, intervjuer kommer att ske under vecka 14 och 15

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Lärare åk 4-6 till Laholms kommun inför läsår 19/20

Ansök nu

Dela detta jobb