skoljobb.se

logo

Lärare åk 4-6 till Lerbergsskolan

Företag Höganäs kommun
Regioner
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Lerbergsskolan

Lerbergsskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Lerbergsskolan är en av kommunens F-9 skolor och har cirka 550 elever.

Arbetsuppgifter

Arbete som lärare i åk 4-6, mentorskap ingår i tjänsten och du ingår i arbetslag 4-6.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och har erfarenhet av att arbeta i skolans värld. Du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor. Du kan planera, genomföra och utvärdera undervisning. Du har lätt för att skapa goda relationer och ser samarbete som ett måste i arbetet kring eleverna. Du har en positiv människosyn och vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

Tillträde 8/8

Tidsbegränsat till

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1225937

Kontakt

Susann Norman

Rektor

042-33 71 56

susann.norman@hoganas.se

Fackliga företrädare

Patrik Holmkvist

Lärarnas riksförbund /Lärare 4-9

patrik.holmkvist@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

logo
Lärare åk 4-6 till Lerbergsskolan

Höganäs kommun