skoljobb.se

Lärare åk 4-6, två tjänster

Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Lärare åk 4-6, två tjänster

Råslättsskolan

Välkommen till oss på Råslättsskolan!
Råslättsskolan är en mångkulturell skola där du kan göra skillnad varje dag i ditt möte med eleverna. Att arbeta hos oss ger dig många möjligheter till ett inspirerande och utvecklande arbetssätt. På skolan finns en stor erfarenhet av att arbeta med elever från olika kulturer, som medarbetare är du en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. För att alla elever ska utvecklas mot sina mål, känna trygghet och studiero arbetar vi målmedvetet mot mobbning och kränkande behandling.

Vårt skolområde består av Råslättsskolan som är en nybyggd F-6 skola med 490 elever och Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 90 elever. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med många språk och här är fritidshem integrerade i skolan. Skolan har även en förberedelseklass för nyanlända elever i åk 3-6. I vårt närområde finns tillgång till skridskobana, badhus, skog, idrottsplats, aktivitetsarena och fotbollsplan med konstgräs.

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare för undervisning och mentorskap i årskurs 4 och årskurs 5. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i elevgruppen. Tillsammans med övriga pedagoger bidrar du till ett utvecklande och positivt arbetsklimat.

Kompetenskrav
Du har lärarlegitimation att undervisa i skolår 4-6. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Vi ser gärna att du har utbildning i svenska som andraspråk. Vi söker dig som är en positiv person, som ser möjligheter och bidrar till utveckling i arbetslaget och i skolan som helhet. Du är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och en god förebild. I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har även en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad i varje möte med elev, vårdnadshavare och kollegor.

Under läsåret arbetar vi tillsammans med Skolverket i satsningen ”Samverkan för bästa skola”, en kompetensutveckling genom kollegialt lärande utifrån nulägesanalys och åtgärdsplaner. Skolsamverkan med fritidshem sker i alla årskurser.

Övrigt
Vi erbjuder en introduktion och mentor för nyanställda.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Mats Östholm, rektor tfn 036-10 23 85
Ann-Christin Bomberg bitr rektor tfn 036-10 71 10
Åsa Sjöstrand, Lärarförbundet tfn 036-10 64 59
Lärarnas Riksförbund tfn 036-10 57 15


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6, två tjänster

Jönköpings kommun