skoljobb.se

Logo

Lärare åk 4 - 9 i bild och annat ämne

Företag Nässjö kommun
Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Lärare åk 4 - 9 i bild och annat ämne

Vill du arbeta på en F-9 skola? Då har du hamnat rätt!

I Forserum ligger Rosenholmsskolan som är Nässjö kommuns enda F-9 skola. Enligt prognosen växer samhället och därmed också skolan.
För tillfället är det cirka 340 elever på skolan i åldrarna 6 - 16 år. Fördelarna med att arbeta på en F-9 skola är att du ser elevernas utveckling från låg ålder och ända upp till slutet av årskurs 9. Beslutsvägarna är snabba och vi är flexibla i vårt arbetssätt.
Forserum är ett mindre samhälle dit man tar sig enkelt från både Nässjö och Jönköping. Med tåg tar det cirka 15 minuter. Skolan har hög lärarbehörighet, och verksamheten är i ständig utveckling.
Vi är en skola som arbetar med hela årskurser istället för klassuppdelningar. Vi har valt att göra detta för att kunna göra flexibla grupper utifrån tex ämne och/eller behov.
Klasserna varier i storlek med alltifrån runt 25 elever upp till 40 elever.
Det är alltid minst två mentorer/klassföreståndare i varje klass. Vi har ett aktivt EHT team med särskilda lärare kopplade till olika klasser. EHT teamet träffas varje vecka och diskuterar elevärenden men också förebyggande arbete på både grupp- och individnivå.
Vårt mål på Rosenholmsskolan är att alla elever ska bli sedda och utmanade utifrån sina egna förutsättningar, erfarenheter och behov.
För att alla elever ska känna en trygghet på skolan så lägger vi stor vikt vid vårt värdegrundsarbete som vi kallar STARS.
Vi utvecklar våra förmågor att respektera varandras olikheter och tillsammans arbeta med en stimulerande lärmiljö.

Arbetsuppgifter:

Du medverkar du till en positiv och utvecklande lärmiljö, med en god balans av lärande och social utveckling för varje enskild elev och för hela gruppen. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt skolans läroplan och kursplanen för grundskolan.
Vi söker en lärare i bild till åk 4-9 samt undervisning i annat ämne i åk 6, förslagsvis MA. Du arbetar tillsammans med arbetslag 4-6 samt med övrig personal på skolan för att skapa strukturer, rutiner och en kreativ lärsituation med stöd i pedagogiska metoder och arbetssätt.
När du undervisar i bild har du halvklassgrupper med cirka 15 elever per grupp. Du är ansvarsfull och har förmåga och kompetens att möta eleverna utifrån deras förutsättningar och förmågor.
Fokus ligger på att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.
Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande och förbereda dem för fortsatt utbildning utifrån ett vetenskapligt förhållningssätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är lärare i åk 4-6 alternativ 7-9 som vill undervisa i ämnet bild samt ytterligare ett ämne i årskurs 6; eventuellt MA.
Du har goda kunskaper i att möta barns olika behov, har god organisationsförmåga och är förtrogen med digitala läromedel/kompensatoriska hjälpmedel.
Du arbetar med ett positivt förhållningssätt och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat bland såväl elever som kollegor. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar.
Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever.
Rekrytering pågår fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 6 månader eller längre. Vikariat VT 2022 med möjlighet till förlängning
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2022-01-07
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: A1068824

Upplysningar lämnas av:

Johan Wirzén
Rektor
Telefon: 0380-51 79 36
E-post: johan.wirzen@nassjo.se

Dela detta jobb

Logo
Lärare åk 4 - 9 i bild och annat ämne

Nässjö kommun