skoljobb.se

Lärare åk 4 eng/sva

Regioner
Utgår

2018-10-28

Ansök nu

Lärare åk 4 eng/sva

Arbetsplatsbeskrivning 
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå drygt 700 elever på våra skolor, varav ca 440 elever kommer gå på Stensholmsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter 
Vi söker lärare till undervisning i engelska och svenska som andraspråk, samt mentorskap i åk 4 på Stensholmsskolan. Du kommer då ingå i arbetslag med erfarna och duktiga lärare.

Kompetenskrav 
Du är behörig och har lärarlegitimation för att undervisa eng/sva i åk 4-6. Grundläggande IT-kompetens är önskvärt. Du ska var en tydlig ledare som är trygg i lärarrollen, kunna anpassa undervisningen och förhållningssätt efter elevernas behov och förutsättningar. Du bidrar till vårt positiva arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Thomas Karlsson, biträdande rektor, 036-106987
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Håkan Friberg, Lf och skyddsombud, hakan.friberg@jonkoping.se

Dela detta jobb

Lärare åk 4 eng/sva

Järfälla kommun