skoljobb.se

Lärare åk 4 till Röda Berga ref nr 19/50

Ansök nu

Lärare åk 4 till Röda Berga ref nr 19/50

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 
Välkommen till Smedjebackens kommun!

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.

 Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord.  

Skolan har nära till naturen för uteaktiviteter. Aula, matsal, och idrottshall delas med en intilliggande 7-9-skola, Bergaskolan.
Årskurs 4-6 går i Bergaskolans lokaler i A-huset, A3.
Totalt har Röda Berga ca 290 elever HT-18

Vi söker en lärare till arbetslaget för årskurs 4 där du tillsammans med två andra lärare i nära samarbete delar arbete och ansvar för två klasser.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett öppet och dynamiskt arbetslag för årskurs 4 - 6 som kännetecknas av det kollegiala lärandet. Dialogen är grunden för vårt arbete och som ny tillsvidareanställd i kommunen får du en dialogutbildning.

Du kommer att arbeta i fräscha lokaler med en egen arbetsplats i det gemensamma personalrummet.
 
Du som är utbildad lärare med legitimation och en bred erfarenhet av att arbeta som lärare kan räkna med att få en konkurrenskraftig lön när du börjar hos oss.

Kvalifikationer
Grundskollärarexamen.

Är du finsktalande ser vi detta som en extra merit.

Personliga egenskaper
- Du är en lärare som har god samarbetsförmåga. Förmåga att se utanför ramarna. Vågar ta egna initiativ inom arbetslaget. Vara drivande för utveckling inom skolans värld. 

- Du ser eleven som en individ i kollektivet. Har förmåga att möta eleven på elevens nivå 

- Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med digitala lärverktyg.  

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Rolf Gustavsson, Rektor, 0240-66 02 12

Anette Öberg, LR, 0240-660 369

Britta Lindqvist-Ingolf , Lärarförbundet, 070-658 26 75

Arbetsplats
Bergavägen 6

777 31 Smedjebacken

Dela detta jobb

Lärare åk 4 till Röda Berga ref nr 19/50

Smedjebackens kommun