skoljobb.se

Lärare åk 5 sökes till Synkopen!

Ansök nu

Lärare åk 5 sökes till Synkopen!

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Musikgrundskolan Synkopen är skolan för alla med ett intresse för musik. Musiken ger ett positivt inlärningsklimat och en större arbetsglädje, den är vårt gemensamma modersmål och skapar samhörighet mellan eleverna i olika åldrar. De äldre eleverna tar väl hand om och stöttar de yngre och atmosfären på skolan är familjär och trygg. Vi har ca 230 elever. Här utvecklas talanger och färdigheter hos elever ifrån förskoleklass till nionde klass.
Synkopen är en grundskola med nationellt upptag. Vi ligger centralt i Helsingborg, vilket gör att vi har nära till allt som staden kan erbjuda att berika undervisningen med och en fantastisk utsikt över Kärnan parken och Öresund.

Vår skola präglas av omtanke, kollegialt lärande och elevens bästa i centrum. Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig utvecklingsorienterade lärare! Tillsammans med oss skapar vi framtidskompetenta elever i härlig gemenskap. Vi, precis som du, är trygga i vårt ledarskap, med en förmåga att etablera och utveckla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du kommer att vara mentor i åk 5 och även undervisa viss del i åk 4. Tillsammans med lärarkollegorna i arbetslaget ansvarar du för undervisningen. Du planerar, genomför och säkerställer att eleverna ges optimala förutsättningar att nå uppsatta mål. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga engagerade pedagoger på skolan och ingå i arbetslag 4-6.

Du sätter mål och har höga förväntningar på elevernas förmåga att lyckas. Du utmanar dig själv att utveckla undervisning och arbetssätt. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer!

Skolan strävar efter hållbart mående med insatser för att både personal och elever ska räcka till och orka i ett alltmer stressat tempo. Hur vi gör det och vad som passar varje enskild individ listar vi ut längs vägen tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa åk 4-6 och vill bidra till Synkopens utveckling av undervisningen med dina styrkor och din kompetens! Har du ett musikintresse är det ett plus.

Du är en lärare med tydligt ledarskap. Utveckling och förändring är företeelser som du trivs med. Att genom kartläggning och dokumentation synliggöra varje elevs väg till sina mål ser du som en självklarhet.

Våra elever har ett musikintresse och många en genuin musikerfarenhet, vilket är en möjlighet att ta tillvara på. Elevernas musikundervisning, kör, ensemblespel, rytmik mm genomförs av skolans tre musiklärare.

När du får skratta och får och ger erfarenheter/kunskaper tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor trivs du som bäst!
Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare åk 5 sökes till Synkopen!

Helsingborgs Stad