skoljobb.se

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 5 500 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9.

På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter.

Barkestorpsskolan är en 7-9 skola med ca 190 elever. Skolan ligger belägen i Smedby, en förort till Kalmar. Vi tar emot elever från två enheter, Smedby och Trekanten. Skolan är 3-parallellig
år 7-9. Som pedagogiska grund arbetar vi med språkutvecklande förhållningssätt i alla ämnen. Därtill arbetar vi aktivt med läsning och språkets betydelse, både skönlitteratur och ämnesfaktatexter. Vi ser att dessa medvetna pedagogiska strategier ger bättre förutsättningar för eleverna att nå högre resultat.

ARBETSUPPGIFTER

Undervisning i svenska som andraspråk dels på individnivå men även integrerad undervisning i ordinarie klass, sv/sva.
Du kommer ha mentor/kontaktlärarskap för ett antal elever som du möter i din undervisning. Du kommer vara en del av hela skolans arbete med elevhälsafrågor kopplat till elevers förutsättning att lära.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare behörig i svenska som andraspråk, specialpedagogisk kompetens är meriterande. Vana och vilja att möta elever med annat modersmål än svenska ser vi som en självklarhet


Vi räknar praktik inom utbildning som erfarenhet.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Lärare åk 7-9 Svenska som andraspråk.

Företag Kalmar kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb