skoljobb.se

Lärare åk F-3 sökes till Nanny Palmkvistskolan!

Ansök nu

Lärare åk F-3 sökes till Nanny Palmkvistskolan!

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Hos oss på Nanny Palmkvistskolan utgår vi från att alla elever vill och kan. Vi ser olikheterna som vår styrka och alla våra drygt 400 elever från F-6 ska känna sig trygga och stolta! Tillsammans skapar vi möjligheter och utvecklar varandras talanger.

Som medarbetare hos oss möts du av en positiv och engagerad personalgrupp som vill, vågar och kan! Vi ger varandra energi där arbetsglädje har hög prioritet, tillsammans skapar vi en god stämning helt enkelt. På Nanny Palmkvistskolan är vi en hög andel legitimerade lärare vilket bidrar till undervisningskvalitén men också att vi har en bra grund för den vidare skolutvecklingen.

Vi arbetar medvetet med ett språkutvecklande arbetssätt där varje elev ska känna sig trygg och uppleva lyckan med att hitta och utveckla sina individuella förmågor som leder till ett hållbart lärande. Vår ledstjärna är att ge våra elever den högsta möjliga kvalitén på undervisning som är fylld av glädje, nyfikenhet och möjligheter. Vi har också höga förväntningar på våra elever och vet att med de rätta verktygen kan alla lyckas. Vi fångar elevernas intressen, inspirerar dem och väcker deras nyfikenhet. För att underlätta elevernas skolarbete har de tillgång till bärbara datorer, Chrome books och paddor i skolan. Alla våra klassrum är utrustade med smartboards. Och på vår årliga talangjakt lyser alla våra elever inför hela skolan, oavsett om det är solister eller dansgrupper.

Vi är en centralt belägen skola vilket ger oss möjlighet att utnyttja närheten till den pulserande staden där vi kan ta del av kultur och grönområden för att skapa lust till kreativt lärande. Vi satsar på att våra elever ska bli Hjärnstarka, genom bland annat brainbreaks på skolan och upptäcktsfärder i naturen. Välkommen!

ARBETSUPPGIFTER
Du vill göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga och viljan att lyckas!

Du kommer att tillsammans med kollegor ansvara för undervisningen och vara mentor för en grupp elever. Du och kollegorna planerar, genomför och bedömer utifrån styrdokument och skolans åtaganden. Du tycker om att hitta strategier för att nå varje elev och stärka dem i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling. Det kollegiala lärandet ser du som en framgångsfaktor.

Vårt gemensamma arbete skapar de bästa förutsättningar för att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

KVALIFIKATIONER
Är du legitimerad lärare i åk F-3 som drivs av att alla elever lyckas, då är du den vi söker!

Du har ett stort hjärta för elever och deras behov. Din elevsyn är inkluderande och du har en förmåga att se hur den enskilde elevens och gruppens upptäcktsresa/inlärning bäst ska tillgodoses. Du är väl förankrad i gällande styrdokument och är uppdaterad kring forskning. Du är van vid att arbeta med digitala verktyg och du har ett intresse för att våga prova nytt!

Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap och arbetar för goda relationer med elever, kollegor och föräldrar där samarbetet är grunden. Du är en inspirationskälla för både elever och kollegor i deras lärande. Vi arbetar hela tiden med att utveckla det kollegiala lärandet för att bygga ett starkt team som tar ett gemensamt ansvar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla elever.

Vi tror att du, precis som vi, är modig, vågar misslyckas och provar nytt tillsammans med härliga kollegor under många glada skratt där du bjuder på dig själv och är nyfiken på andras tankar och erfarenheter. Det leder till utveckling.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare åk F-3 sökes till Nanny Palmkvistskolan!

Helsingborgs Stad