skoljobb.se

logo

Lärare alt. speciallärare till åk 7-9 Djurgårdsskolan

Regioner
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Lärare alt. speciallärare till åk 7-9 Djurgårdsskolan

Arbetsplatsen

Vi håller på att utveckla verksamheten i en av våra särskilda undervisningsgrupper och söker nu en lärare alt. speciallärare till Studiegården. Eleverna kombinerar tiden på studiegården med deltagande i klassens lektioner, luncher och raster. Varje elev jobbar utifrån ett individuellt schema som bygger på ett helhetstänk kring eleven. Även lokalerna är anpassade för att möta elevernas olika behov och vi jobbar kontinuerligt med en tillgänglig lärmiljö utifrån de elever som deltar i verksamheten.

Djurgårdsskolan F-9 bildar tillsammans med Björneborgs skola F-6 och Grunnebacka skola F-6 det södra rektorsområdet.

Tillsammans så arbetar vi för elevers rätt till bra utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Som lärare bidrar du till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och du ger våra elever goda förutsättningar att växa och att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till gymnasieutbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särskola samt musik- och kulturskola.

Observera att vi i denna rekrytering kan komma att kontakta intressanta kandidater löpande för intervjuer under ansökningsperioden, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Undervisning för elever i åk 7-9. Du kommer att jobba tillsammans med en kollega och ha ansvar för cirka 10 elever i högstadieåldern. I arbetsuppgifterna ingår att skapa strukturer och en positiv och lugn arbetsmiljö för ett gott lärande.

Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande.

Anställningen är tillsvidare och arbetet är på heltid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarutbildning (lärarlegitimation krävs för en tillsvidareanställning), gärna behörig i något/några av kärnämnena eller speciallärare.

Då arbetet med eleverna bygger på goda relationer ser vi att du har lätt att skapa relationer med både elever och kollegor och är en lagspelare som arbetar för elevens bästa. I gruppen arbetar vi utifrån tydliggörande pedagogik och kunskaper i detta arbetssätt är viktiga.

Som person behöver du vara tydlig, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. Ett stort plus är om du jobbar med hjärtat, är lugn och innehar en stor portion tålamod.

Meriterande är kunskaper och erfarenhet av arbete inom NPF.

Övrigt

Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-08-09

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A1135959

Sista ansökningsdatum: 2022-07-03

Kontaktpersoner

Maria Brodd
Biträdande rektor
0550-868 45

Pia Lindholm
Rektor
0550-882 08

Fackliga representanter:
Lärarförbundet
lararforbundet@kristinehamn.se

Dela detta jobb

logo
Lärare alt. speciallärare till åk 7-9 Djurgårdsskolan

Kristinehamns kommun