skoljobb.se

Lärare alternativt speciallärare/specialpedagog till Glänningeskolan

Ansök nu

Lärare alternativt speciallärare/specialpedagog till Glänningeskolan

Vi söker en grundskollärare med erfarenhet av att arbeta med barn inom NPF och autism spektrat gärna med vidareutbildning till speciallärare eller specialpedagog till Glänningeskolan i Laholms kommun.

Glänningeskolan stod färdig i augusti 2019, här finns chansen för dig som vill vara med att påverka och utveckla lärmiljön för våra elever på den nya skolan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett arbetslag åk 4-5 med ansvar för planering och enskild undervisning tillsammans med elevresurser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att arbeta inom grundskolan åk 1-6, gärna med behörighet i svenska, matematik, engelska, SO och NO. Du ska ha kunskaper om samt erfarenhet av att arbeta med barn inom NPF och autism spektrat. Det är meriterande om du har en vidareutbildning till speciallärare/specialpedagog. Vi söker dig som har förmågan att inspirera, väcka nyfikenhet och använda elevernas erfarenheter och intressen i verksamheten. Du har ett flexibelt förhållningssätt och ser möjligheter istället för svårigheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV samt din lärarlegitimation om du erhållit denna. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdagen
Snarast eller enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Svante Dellve, 0430-268 01, 076-516 78 62

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2020-01-31
Rekryteringen sker löpande och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

Lärare alternativt speciallärare/specialpedagog till Glänningeskolan

Laholms kommun