skoljobb.se

Om tjänsten

Din arbetsplats är på den anpassade gymnasieskolans nationella program på Kungsmadskolan. Den anpassade gymnasieskolan är en 4-årig gymnasieutbildning för elever med intellektuell funktionsnedsättning. På skolan arbetar vi alltid med individen i fokus och för att varje elev ska få rätt förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt. Vi är ett tryggt och positivt kollegium med högt i tak. Som lärare på Hotell, restaurang och bageriprogrammet kommer dina uppgifter vara att planera, undervisa, handleda, bedöma och följa upp kurser i måltids- och branschkunskap, bagerikunskap, service och bemötande, hem- och konsumentkunskap samt Livsmedels- och näringskunskap. Detta gör du i tätt samarbete med övriga yrkeslärare på programmet. Mentorskap ingår också i läraruppdraget.

Din profil

i söker dig som har aktuella restaurangkunskaper och är genuint intresserad av ditt yrke. Har du dessutom yrkeslärarexamen och har undervisat tidigare är det meriterande. Du behöver vara självgående och initiativtagande och van vid att ha många bollar i luften. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du har förmågan att skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har lätt för att samarbeta. Du är engagerad och har förmåga att i det dagliga arbetet anpassa dig efter olika förutsättningar. Du är positiv till utveckling av verksamheten och dig själv. Erfarenheter av elevkategorin för anpassad skola/särskola är meriterande

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Lärare anpassat gymnasium Kungsmad- för Hotell, restaurang och bageri

Företag Växjö kommun
Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb