skoljobb.se

Om tjänsten
Din arbetsplats är på den anpassade gymnasieskolans nationella program på Kungsmadskolan. Den anpassade gymnasieskolan är en 4-årig gymnasieutbildning för elever med intellektuell funktionsnedsättning. På skolan arbetar vi alltid med individen i fokus och för att varje elev ska få rätt förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt. Vi är ett tryggt och positivt kollegium med högt i tak. Som lärare på Hotell, restaurang och bageriprogrammet kommer dina uppgifter vara att planera, undervisa, handleda, bedöma och följa upp kurser i måltids- och branschkunskap, bagerikunskap, service och bemötande, hem- och konsumentkunskap samt Livsmedels- och näringskunskap. Detta gör du i tätt samarbete med övriga yrkeslärare på programmet. Mentorskap ingår också i läraruppdraget.

Din profil
i söker dig som har aktuella restaurangkunskaper och är genuint intresserad av ditt yrke. Har du dessutom yrkeslärarexamen och har undervisat tidigare är det meriterande. Du behöver vara självgående och initiativtagande och van vid att ha många bollar i luften. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du har förmågan att skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har lätt för att samarbeta. Du är engagerad och har förmåga att i det dagliga arbetet anpassa dig efter olika förutsättningar. Du är positiv till utveckling av verksamheten och dig själv. Erfarenheter av elevkategorin för anpassad skola/särskola är meriterande

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Tillträde 2023-08-14 eller efter överenskommelse.
Antal tjänster: 1

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 
2023-03-31 

Referensnummer: UTBF 67/23

Kontakt
Emma Drott

Rektor
0470-438 72

Fackliga företrädare
Facklig företrädare för Sveriges Lärare nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-41 000

Övrig information
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Lärare anpassat gymnasium Kungsmad- för Hotell, restaurang och bageri

Företag Växjö kommun
Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb