skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Thorildsplans gymnasium är en modern skola med gamla anor, attraktiva utbildningar, engagerade elever och kompetent personal. På Thorildsplans Gymnasium känner eleverna sig trygga och får det stöd och den uppbackning de behöver. Tillsammans med övriga lärare och personal ska du ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för sitt lärande. Vi strävar efter att vara Skolan för Framtidens Samhällsbyggare.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en lärare och samordnare som undervisar i El & Energiprogrammets kurser i Åk 1 och samordnar skolans behov av näringslivskontakter och APL. Lärartjänsten innefattar undervisning i exempelvis mekatronik, servicekunskap och installationsteknik. Tjänsten innefattar även delat mentorskap i årskurs 1. Du ingår i ett mycket väl fungerande arbetslag om 10 personer och tillhör enheten för Kommunikation-media och Energiteknik där även ett teknikprogram och SPRI ingår. Enheten är nyorganiserad och kommer att arbeta intensivt med det kollegiala lärandet. APL-samordnarens arbetsuppgifter är: Näringslivskontakter, anordna APL-platser. Riskanalys av APL platser. Introducering av APL platsen. Sammankalla programråd. Ordna handledarträffar. Logistik. För oss är det viktigt att du delar den värdegrund som finns på Thorildsplans gymnasium samt att du vill arbeta i en skolkultur som präglas av samarbete och utveckling. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap. Tjänsten är ett vikariat på 100 % med eventuella möjligheter om tillsvidaretjänst. Meriterande är lärarlegitimation

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, flexibel, strukturerad och att ha branschkännedom är till stor fördel. Meriterande är lärarutbildning och/eller APL-utvecklarutbildning. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med digitala verktyg

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-13
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2276

Kontakt    
Robert Waardahl, 08-508 436 07
Facklig företrädare    
Utbildningskrav    Gymnasium

Lärare & APL samordnare på El & Energiprogrammet

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-20

Ansök nu

Dela detta jobb