skoljobb.se

Lärare år 4-6

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en grundskola som ligger drygt 1 mil från Visby med bra kommunikationer och med närhet till naturen. Skolan är en F- 9 skola med ca 350 elever.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta i år 5 och 6 i de ämnen som du är behörig i, vilket innebär att du undervisar i flera klasser men har ett klassläraransvar för år 5. 
I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp samt anpassa undervisningen samt genomföra utvecklingssamtal samt dokumentera elevernas lärprocess. 
Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt bedriver utvecklingsarbete för både undervisning och skolan.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är behörig lärare med legitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Information

Anställning

 • Arbetsplats
  Romaskolan F-9, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
 • Anställningsform
  Tillsvidareanställning
 • Omfattning
  Heltid
 • Tillträdesbeskrivning
  Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal tjänster
  1

Kontakt

 • Viktoria Norberg
  Rektor
  0498-204102
 • Robert Edfeldt
  Bitr. rektor
  0498-204129

Dela detta jobb

Lärare år 4-6

Region Gotland