skoljobb.se

Välkommen till oss på Hovslättsskolan! 
Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 310 barn/elever. Antalet medarbetare är 45 stycken. Skolområdet är beläget bara 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Trygghets- och värdegrundsarbetet är alltid í fokus för vårt arbete.
Nu söker vi lärare till årskurs 1-3. Är du en av dem?

Dina arbetsuppgifter 
De här tjänsterna innefattar undervisning och klasslärarskap i årskurs 1-3. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. I tjänsten ingår mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete
m m.

Kompetenskrav 
Du är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs 1-3. Du bör vara förtrogen med ASL att skriva sig till läsning.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet.  Vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår men att det även är självklart för dig att arbeta självständigt. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. I ditt arbete ser du det som självklart att planera och organisera på ett effektivt sätt. Du ska ha vana att dokumentera skriftligt. Stor betydelse läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret 

Se film och information om vår fina skola här.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Yvonne Wetterbrandt tf rektor tel: 036-103760
Marcus Mohlin, bitr. rektor tel: 036-103761
Marika Lindberg, Lärarförbundet tel: 036-103747

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden, så skicka in din ansökan på en gång!

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Hovslätts skolområde
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2018-08-10
Sista ansökningsdag    2018-06-24
Referensnr    18-60-0326

Lärare årskurs 1-3

Ansök nu

Dela detta jobb