skoljobb.se

Lärare årskurs 1-3

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en F-9 skola med goda bussförbindelser till och från Visby. Skolan som totalt har ca 350 elever är organiserad i tre arbetslag. Den aktuella tjänsten är under vt 2020 riktad mot åk 3. Resurs från fritidspersonal och en elevassistent arbetar även iklassen

Arbetsuppgifter

Undervisning enligt läroplan på lågstadiet, vårterminen 2020 i årskurs 3. Som lärare ansvarar du för samtliga ämnen enligt timplan utom bild, musik, idrott, slöjd. Tjänsten innebär samarbete med fritidspersonal och elevassistent kring gruppen och enskilda barns behov. I tjänsten kommer du också att genomföra utvecklingssamtal och ha löpande kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med behörighet att undervisa på lågstadiet och som tycker det är inspirerande och viktigt att arbeta med barn och ungdomars lärande. Du har förmåga att skapa en god lärandemiljö där varje barn ses, bekräftas och stimuleras till maximal kunskapsutveckling. Det är viktigt att du som person har ett starkt och genuint intresse av att hjälpa andra, att du är trygg i dig själv och har en förmåga att vara kreativ och ta egna initiativ.
Som klasslärare arbetar du i hög grad självständigt samtidigt som du ingår i ett team med övriga pedagoger och resurspersoner/elevassistenter. Det är därför viktigt att du är lyhörd och tycker om att samarbeta med andra. Nyfikenhet, anpassningsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värderar högt, samtidigt med god kännedom om nationella som lokala styrdokument.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Lärare årskurs 1-3

Region Gotland