skoljobb.se

Lärare årskurs 3

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Välkommen till Endre skola som är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. 
Skolan ligger nästgård med Visby och har bussförbindelser. Endre skola ligger naturskönt med skog, natur och en vacker kyrka som inramar hela "vykortet". Endre skola tillhör Dalhem-Endre och Kräklingbo skolområde och vi arbetar tillsammans hela linjen med olika former av skolutveckling som tex tillgänglighet, Prio, digitalisering, mm. 
Du som pedagog är hjärtligt välkommen att söka arbete på vår skola.

Arbetsuppgifter

Du kommer leda en klass med ca 14 elever som går i årskurs 3. Arbetet består av att planera, leda och genomföra det pedagogiska arbetet i årskurs 3 i linje med skolans läroplan och styrdokument. Du kommer att samarbeta både med lärarkollegor och med fritidshemmet. 

Som lärare hos oss stimulerar du och stöttar alla elever i sin utveckling och sitt lärande utifrån varje elevs individuella förutsättningar. Tillsammans med dina kollegor skapar du en trygg lärmiljö där eleverna trivs och kan ta tillvara deras lust och nyfikenhet. 

Du är en viktig person eftersom du är en av de som barnen möter under sina första viktiga år i skolan. Du är med och lägger grunden för det fortsatta lärandet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Är du behörig lärare för årskurs 1-3 eller F-6 är det ett stort plus. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Michael Bodell
    Rektor
    0498-204105
  • Örjan Grimlund
    Tf rektor/intendent
    073-765 84 14, 073-765 84 14

Dela detta jobb

Lärare årskurs 3

Region Gotland