skoljobb.se

Lärare årskurs 4 -5 till Rävlandaskolan i Härryda kommun

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Lärare årskurs 4 -5 till Rävlandaskolan i Härryda kommun

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Vi erbjuder en, eventuellt två tjänster till åk 4-5 på Rävlandaskolans tidigaredel i Rävlanda. Behovet beror dels på förändring i organisationen, dels på föräldraledigheter.

Rävlanda har goda kommunikationsförbindelser inom kommunen och med både Borås och Göteborg.

Vi har små elevgrupper och mycket engagerade pedagoger. Skolan ligger i nära anslutning till och har ett samarbete med senaredelen där elever i årskurs 6-9 går. Vi delar på skolgård, bamba och idrottshall och vi arbetar aktivt tillsammans för att skapa en F-9-skola där alla elever är allas ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Klasslärarskap med tillhörande uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten är legitimerad lärare.

Vi söker dig som är trygg och flexibel i ditt uppdrag och som har lätt för att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är positiv och van vid att ta egna initiativ. Din ansvarsfullhet och förmåga att bygga goda, förtroendefulla relationer är framträdande egenskaper.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare årskurs 4 -5 till Rävlandaskolan i Härryda kommun

Härryda kommun