skoljobb.se

Lärare årskurs 4-6

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare till Gråboskolans år 4-6. Du kommer att ansvara för undervisning i svenska, SO, engelska och matematik.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig att undervisa i ovan nämnda ämnen och årskurser (bifoga legitimation i din ansökan). Har du även behörighet i Svenska som andraspråk är det meriterande. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Arbetsplats
Gråboskolan F-6, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2020-01-07

Antal tjänster
1

Kontakt

Jörgen Norström
Rektor
0498-269612, 0737 658737

Eva Gutenwik
Biträdande rektor
0704-476916

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer
A899629

Sista ansökningsdatum
2019-10-06

Dela detta jobb

Lärare årskurs 4-6

Region Gotland