skoljobb.se

Lärare årskurs 4-6

Företag Forshaga Kommun
Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Lärare årskurs 4-6

Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag!

Som barnkommun vill vi att alla barn och ungdomar ska ha en god miljö för lärande där de känner sig trygga och ges möjlighet att nå goda resultat.

Beskrivning
På Dejeskolans jobbar vi utifrån vår vision att vi är en skola för alla elever där alla ska ges möjlighet att lyckas.

Vi vill vara en skola där elever och vuxna lär tillsammans. Som lärare är du en viktig del i arbetet mot vår vision. Vi strävar efter goda resultat och vet att de uppnås genom samarbete och goda relationer. Dejeskolan är en F-9 skola och har förutom grundskola även fritidshem, särskola, träningsskola och förberedelseklasser. Till skolområdet hör också Olsäterskolan, en F-5 skola med fritidshem.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som klasslärare i åk 6 vilket bl a innebär undervisning och planering i dina ämnen samt ett mentorskap. Du kommer att ingå i ett arbetslag i åk 4-6. Tillsammans planerar och utvecklar ni verksamheten utifrån våra styrdokument.

Kvalifikationer
Behörighet och legitimation för att undervisa i åk 4-6. Vi ser gärna att du har behörighet i svenska, matematik, no samt engelska.

Du har ett gediget och brinnande intresse för barn/ungdomar och för att utveckla och driva skolans verksamhet utifrån styrdokumenten.

Vi förutsätter att du är trygg med skolans grundläggande värderingar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. 

Att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, genomföra idéer och aktiviteter ser vi som viktiga egenskaper liksom förmågan att kunna samarbeta med övriga kollegor i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning på heltid.

Rekryteringsarbetet kommer ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare årskurs 4-6

Forshaga Kommun